Knaus Sky Wave, automaat, enkele bedden, hefbed, 698 cm.

Huurprijzen zijn all-in:

  • WA + Casco inclusief pechhulp in het buitenland
  • Complete inventaris, van bestek tot campingmeubilair
  • Onbeperkt aantal kilometers inbegrepen

Laagseizoen
Maart, april en oktober
€ 925,- per week

Middenseizoen
Mei, juni en september
€ 1250,- per week

Hoogseizoen
Juli en augustus
€ 1350,- per week

Vraag naar beschikbaarheid

Beschikbaarheid is bij ons bijna nooit een probleem, ruime voorraad jonge en nieuwe campers te huur.

Knaus Sky Wave 650 MEG

Fiat Ducato2,3 l 140pk 9 traps automaat, (euro6), achteruitrijcamera en navigatie, tv en satelliet, motor airco, cruise control, elektrische ramen/spiegels en deurvergrendeling.
Voertuig lengte/breedte/hoogte – 699/232/284cm.

De Knaus Sky Wave 650 MEG is een camper met een mooie luxe uitstraling, om met 2 tot 4 personen te reizen. Het is een half-integraal camper met veel leefruimte en lichtinval. De camper beschikt over ruime opbergmogelijkheden. Warm water en de verwarming worden aangestuurd door een Truma combi 6 boiler. Dubbelwandige ramen in de gehele camper beschikken over verduisterende jaloezieën en horren. Voor in de camper bevinden zich twee draaibare stoelen waardoor er een ruime dinette ontstaat.
De dinette is eventueel om te bouwen tot een 5e slaapplaats. Achter de dinette bevindt zich een ruime luxe douche/toiletruimte. De keuken heeft een 3 pits gasstel en een rvs spoel/wasbak. De zeer grote koelkast(133ltr) heeft een apart vriesvak. Achterin de camper bevinden zich twee eenpersoonsbedden van 198/193 cm x 81 cm die om te bouwen is tot een groot bed. Voor in de camper bevindt zich een hefbed van 195 x 140 cm. Deze camper heeft een garage (luikmaat 110 cm x 80 cm,  en een fietsendrager voor  fietsen. Tevens kan men elektrische fietsen opladen in de garage. Er kan ongeveer 400 kg bij geladen worden.