• Welke huurcamper is geschikt voor ons?

  Wij geven u graag het nodige advies over het huren van onze campers, op doordeweekse dagen van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdagen van 09:00 tot 12:30 uur. Dit kan op locatie aan de Bornerbroekse weg 16 in Enter. Om er zeker van te zijn dat er iemand aanwezig is op deze locatie, is het handig om vooraf even te bellen: 06-27171438.

  Heeft u liever contact via de mail? Dat kan ook, via info@bolcamp.nl of gewoon hier op de website. Bellen voor wat extra info mag natuurlijk ook.

 • Inventaris van de camper

  Bij Bolcamp zijn alle campers compleet ingericht. Bekijk de bijgevoegde inventarislijst voor alle details.

  Onze campers zijn uitgerust met een cassettetoilet, douche met warm en koud stromend water, twee of driepits gaspitten, koelkast met vriesvak, ringverwarming, luifel, fietsendrager, horren en verduistering, motorairco, één volle gasfles, volledige cascoverzekering met pechhulp en inzittende verzekering, mondelinge instructie én buitenreiniging van de camper.

 • Wanneer kunt u de camper ophalen en weer inleveren?

  Dit kan op alle dagen van de week, behalve op zondag. In het hoogseizoen, juli en augustus, houden we een huurperiode van minimaal twee weken aan. In de andere seizoenen is de minimale huurperiode één week.

  De camper kunt u ophalen vanaf 15:00 uur en retourneren voor 10:00 uur. Als de camper eerder beschikbaar is of niet meteen na uw huurperiode weer verhuurd wordt, nemen we contact met u op zodat u de camper eerder kunt afhalen of later kunt inleveren.

 • Wanneer en hoe krijg ik uitleg over de gehuurde camper?

  Als u de camper komt ophalen dan nemen wij uitgebreid de tijd voor u om alles uit te leggen, alle benodigdheden van de camper worden besproken.

  Mocht u na vertrek toch nog vragen hebben of e.e.a. wilt nalezen? In alle campers liggen een beknopte handleiding specifiek gericht op uw camper. Mocht u er daarna nog niet uitkomen dan mag u ons altijd bellen, appen, mailen.

 • Schoonmaken van de camper

  U dient de camper van de binnenkant te reinigen, wij doen de buitenkant en vullen alle vloeistoffen e.d. aan.

  Graag de binnenkant van de camper en de cabine eerst stofzuigen en daarna reinigen. Zo kunt u de camper weer inleveren zoals u hem heeft meegekregen.

 • Hoe zijn de campers verzekerd?

  Al onze campers zijn WA + Casco verzekerd inclusief pechhulp in geheel Europa en een inzittende verzekering.

 • Hoeveel vrije kilometers mag ik rijden?

  De kilometers bij Bolcamp zijn altijd vrij.