Knaus Sun Ti 650 MEG automaat, enkele bedden 2 personen

Huurprijzen zijn all-in:

  • WA + Casco inclusief pechhulp in het buitenland
  • Complete inventaris, van bestek tot campingmeubilair
  • Onbeperkt aantal kilometers inbegrepen

Laagseizoen
Maart, april en oktober
€ 900,- per week

Middenseizoen
Mei, juni en september
€ 1200,- per week

Hoogseizoen
Juli en augustus
€ 1350,- per week

Vraag naar beschikbaarheid

Beschikbaarheid is bij ons bijna nooit een probleem, ruime voorraad jonge en nieuwe campers te huur.

Knaus camper Sun Ti 650 MEG automaat

De Knaus Sun Ti 650 MEG wordt aangedreven door een Fiat Ducato 2.3 l 150pk automaat met Euro 6 en is uitgerust met een achteruitrijcamera en navigatiesysteem, motorairco, cruisecontrol, elektrische ramen/spiegels en deurvergrendeling. De voertuigafmetingen zijn 699 cm in lengte, 234 cm in breedte en 294 cm in hoogte.

Deze luxe camper is perfect voor reizen met twee tot drie personen. Als half-integraal camper biedt deze veel leefruimte en lichtinval. Ontdek de ruime opbergmogelijkheden en geniet van warm water en verwarming verzorgd door een Truma combi 6 boiler. Dubbelwandige ramen in de gehele camper zijn voorzien van verduisterende jaloezieën en horren. Aan de voorzijde van de camper bevinden zich twee draaibare stoelen, die zorgen voor een ruime dinette.

Deze kan eventueel worden omgebouwd tot een derde slaapplaats. Achter de dinette bevindt zich een ruime douche/toiletruimte. De keuken is uitgerust met een driepits gasstel en een roestvrijstalen spoel/wasbak. De zeer royale koelkast (142 liter) heeft een apart vriesvak. Aan de achterzijde van de camper bevinden zich twee eenpersoonsbedden van 200/190 cm x 80 cm, die kunnen worden omgebouwd tot een groot bed.

De camper beschikt over een XXL garage (luikmaat 114 cm x 74 cm, geschikt voor het rechtop vervoeren van de meeste fietsen) en een fietsendrager voor vier fietsen. Daarnaast is er de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden in de garage. U kunt ongeveer 400 kg extra bijladen. Ervaar het comfort van reizen met deze camper, compleet uitgerust voor een zorgeloze reis.