Bürstner Lyseo T 690 G, enkele bedden en een 1 persoons Hefbed, 2-3 personen

Huurprijzen zijn all-in:

  • WA + Casco inclusief pechhulp in het buitenland
  • Complete inventaris, van bestek tot campingmeubilair
  • Onbeperkt aantal kilometers inbegrepen

Laagseizoen
Maart, april en oktober
€ 875,- per week

Middenseizoen
Mei, juni en september
€ 1150,- per week

Hoogseizoen
Juli en augustus
€ 1300,- per week

Vraag naar beschikbaarheid

Beschikbaarheid is bij ons bijna nooit een probleem, ruime voorraad jonge en nieuwe campers te huur.

Bürstner camper Lyseo T 690 G Limited

Deze Bürstner Lyseo T 690 G beschikt over een achteruitrijcamera en navigatiesysteem, motorairco, cruisecontrol, elektrische ramen/spiegels en deurvergrendeling. De Citroën 2.2l Blue HDI met 140 PK, uitgerust met Euro 6 is 698 cm in lengte, 233 cm in breedte en 295 cm in hoogte.

Deze luxe camper is ideaal voor reizen met twee tot drie personen. Als half-integraal camper biedt deze veel leefruimte en lichtinval. Ontdek ruime opbergmogelijkheden en geniet van warm water en verwarming aangestuurd door een Truma combi 6 boiler. Dubbelwandige ramen in de gehele camper zijn voorzien van verduisterende jaloezieën en horren. Aan de voorzijde van de camper bevinden zich twee draaibare stoelen, wat resulteert in een ruime dinette.

Deze kan worden omgebouwd tot een vierde slaapplaats. Boven de dinette bevindt zich een eenpersoons hefbed van 200 cm x 85 cm. Achter de dinette zit een ruime douche/toiletruimte. De keuken is uitgerust met een driepits gasstel en een roestvrijstalen spoel/wasbak. De zeer ruime koelkast (142 liter) heeft een apart vriesvak. Aan de achterzijde van de camper bevinden zich twee eenpersoonsbedden van 199/190 cm x 80 cm, die kunnen worden omgebouwd tot een groot bed.

De camper beschikt over een XXL garage (luikmaat 108 cm x 82 cm, geschikt voor het rechtop vervoeren van de meeste fietsen) en een fietsendrager voor twee fietsen. Daarnaast is er de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden in de garage. U kunt ongeveer 500 kg extra bijladen. Ontdek het gemak van reizen met deze camper, uitgerust met alle comfort en handige voorzieningen.