Sunlight Camper T67 – 2/4 persoons

Huurprijzen zijn all-in:

  • WA + Casco inclusief pechhulp in het buitenland
  • Complete inventaris, van bestek tot campingmeubilair
  • Onbeperkt aantal kilometers inbegrepen

Laagseizoen
Maart, april en oktober
€ 875,- per week

Middenseizoen
Mei, juni en september
€ 1100,- per week

Hoogseizoen
Juli en augustus
€ 1300,- per week

Vraag naar beschikbaarheid

Beschikbaarheid is bij ons bijna nooit een probleem, ruime voorraad jonge en nieuwe campers te huur.

Sunlight camper T67

De Sunlight camper T67 is uitgerust met een Fiat Ducato 2.3 JTD met 130 PK (Euro6), achteruitrijcamera en navigatiesysteem, motorairco, cruisecontrol, elektrische ramen/spiegels en deurvergrendeling. De voertuigafmetingen zijn 735 cm in lengte, 232 cm in breedte en 290 cm in hoogte.

Deze camper is ideaal voor twee tot vier personen. Het is een half-integraal camper en biedt veel leefruimte en lichtinval. Geniet van ruime opbergmogelijkheden, terwijl warm water en verwarming worden geregeld door een Truma combi 6 boiler. Dubbelwandige ramen in de gehele camper zijn voorzien van verduisterende jaloezieën en horren. Aan de voorzijde van de camper bevinden zich twee draaibare stoelen, wat resulteert in een ruime dinette.

Deze kan worden omgebouwd tot een vijfde slaapplaats. Boven de dinette bevindt zich een hefbed van 195 cm x 140 cm. En achter de dinette bevindt zich een ruime douche/toiletruimte. De keuken is uitgerust met een drie-pits gasfornuis en een roestvrijstalen spoel/wasbak. De zeer ruime koelkast (167 liter) heeft een apart vriesvak (29 liter). Aan de achterzijde van de camper bevinden zich twee eenpersoonsbedden van 205/210 cm x 80 cm, die kunnen worden omgebouwd tot een groot bed van 205 cm x 210 cm (geschikt voor twee volwassenen en een kind).

De camper beschikt over een XXL garage (luikmaat 95 cm x 110 cm, geschikt voor het rechtop vervoeren van de meeste fietsen) en een fietsendrager voor vier fietsen. Daarnaast is er de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden in de garage. U kunt ongeveer 520 kg extra bijladen. Ontdek het comfort van reizen met deze goed uitgeruste camper.