Knaus Boxstar – 2 persoons

Huurprijzen zijn all-in:

  • WA + Casco inclusief pechhulp in het buitenland
  • Complete inventaris, van bestek tot campingmeubilair
  • Onbeperkt aantal kilometers inbegrepen

Laagseizoen
Maart, april en oktober
€ 875,- per week

Middenseizoen
Mei, juni en september
€ 1150,- per week

Hoogseizoen
Juli en augustus
€ 1250,- per week

Vraag naar beschikbaarheid

Beschikbaarheid is bij ons bijna nooit een probleem, ruime voorraad jonge en nieuwe campers te huur.

Knaus Boxstar

Knaus Boxstar 600 Lifetime

Fiat Ducato 2,3 JTD 140 PK, (euro6), motor airco, cruise control, elektrische ramen/spiegels en deurvergrendeling, navigatie, raamverduistering cabine.
Voertuig lengte/breedte/hoogte – 599cm x 205 cm x 258cm

Deze Knaus is een perfecte camper om met 2 personen te reizen. Het is een buscamper met veel  lichtinval. De camper beschikt over ruime opbergmogelijkheden, met name doordat je het bed open kunt klappen. Warm water en de verwarming worden aangestuurd door een Truma combi 6 boiler. Dubbelwandige ramen in de gehele camper beschikken over verduisterende jaloezieën en horren. Voor in de camper bevinden zich twee draaibare stoelen waardoor er een ruime dinette ontstaat.
De dinette is eventueel om te bouwen tot een 3e slaapplaats. Achter de dinette bevindt zich een ruime luxe douche/toiletruimte. De keuken heeft een 2 pits gasstel en een rvs spoel/wasbak. De koelkast heeft een apart vriesvak. Achterin de camper bevinden zich twee eenpersoonsbedden van 180/200 cm x 100 cm die om te bouwen zijn tot een groot bed. Er kan ongeveer 500 kg bij geladen worden.