Weinsberg CaraBus – 2 persoons

Huurprijzen zijn all-in:

  • WA + Casco inclusief pechhulp in het buitenland
  • Complete inventaris, van bestek tot campingmeubilair
  • Onbeperkt aantal kilometers inbegrepen

Laagseizoen
Maart, april en oktober
€ 900,- per week

Middenseizoen
Mei, juni en september
€ 1000,- per week

Hoogseizoen

Juli en augustus
€ 1100,- per week

Vraag naar beschikbaarheid

Beschikbaarheid is bij ons bijna nooit een probleem, ruime voorraad jonge en nieuwe campers te huur.

Weinsberg CaraBus

Weinsberg CaraBus 630 ME

Fiat Ducato 2,3 JTD 140 PK, (euro6), motor airco, cruise control, elektrische ramen/spiegels en deurvergrendeling, geïntegreerde navigatie in de vooruit, achteruitrijcamera.
Voertuig lengte/breedte/hoogte – 636 cm x 205 cm x 258cm

Deze Weinsberg is een perfecte camper om met 2 personen te reizen. Deze mooi camper heeft alles wat u nodig heeft voor een geslaagde campervakantie.
Klein van buiten  waardoor hij gemakkelijk te rijden en manoeuvreren is. Toch beschikt hij over een groot bed, keuken, toilet/douche en een zit voor vier personen. De twee royale voorstoelen zijn draaibaar, waardoor u ook binnen heerlijk kunt vertoeven. Omdat de wagen twee achterdeuren heeft is er veel ruimte voor stoelen en tafels.

De dinette is eventueel om te bouwen tot een 3e slaapplaats. Achter de dinette bevindt zich een ruime luxe douche/toiletruimte. De keuken heeft een 3 pits gasstel en een rvs spoel/wasbak. De koelkast heeft een apart vriesvak. Achterin de camper bevinden zich twee eenpersoonsbedden van 195/200 cm x 100 cm die om te bouwen zijn tot een groot bed. Er kan ongeveer 500 kg bij geladen worden.