Sunlight Camper V66luxe – enkele bedden – 2 persoons

Huurprijzen zijn all-in:

  • WA + Casco inclusief pechhulp in het buitenland
  • Complete inventaris, van bestek tot campingmeubilair
  • Onbeperkt aantal kilometers inbegrepen

Laagseizoen
Maart, april en oktober
€ 875,- per week

Middenseizoen
Mei, juni en september
€ 1100,- per week

Hoogseizoen
Juli en augustus
€ 1250,- per week

Vraag naar beschikbaarheid

Beschikbaarheid is bij ons bijna nooit een probleem, ruime voorraad jonge en nieuwe campers te huur.

V66

Sunlight camper V66luxe 

 Deze Sunlight camper V66 met de krachtige Citroën 140 pk 2,2l BlueHDI motor, motor airco, cruise control, achteruitrijcamera en navigatiesysteem biedt ultiem reiscomfort. Met een voertuiglengte/breedte/hoogte van 665/214/271 cm is dit een perfecte reiscamper voor twee personen. Hij is uitgerust met ruime opbergmogelijkheden en beschikt over een Truma combi 6 boiler voor warm water en verwarming.

De dubbelwandige ramen in de gehele camper beschikken over verduisterende jaloezieën en horren. De voorzijde van de camper bevat twee draaibare stoelen, waardoor een ruime dinette ontstaat. Deze kan indien nodig worden omgebouwd tot een derde slaapplaats. Achter de dinette bevindt zich een luxe douche/toiletruimte.

De keuken is voorzien van een driepits gasstel en een roestvrijstalen spoel/wasbak. In het achterste gedeelte van de camper bevinden zich twee eenpersoonsbedden van 200 cm x 70 cm en 195 cm x 80 cm, die kunnen worden omgebouwd tot een groot bed voor twee volwassenen en een kind. Met een XL garage en een fietsendrager voor vier fietsen, inclusief oplaadmogelijkheid voor elektrische fietsen, biedt deze camper alle benodigde faciliteiten. Er kan ongeveer 700 kg extra worden geladen.