Bürstner Ixeo Time IT 726, 9 traps automaat – 2/4 persoons

Huurprijzen zijn all-in:

  • WA + Casco inclusief pechhulp in het buitenland
  • Complete inventaris, van bestek tot campingmeubilair
  • Onbeperkt aantal kilometers inbegrepen

Laagseizoen
Maart, april en oktober
€ 825,- per week

Middenseizoen
Mei, juni en september
€ 1100,- per week

Hoogseizoen
Juli en augustus
€ 1250,- per week

Vraag naar beschikbaarheid

Beschikbaarheid is bij ons bijna nooit een probleem, ruime voorraad jonge en nieuwe campers te huur.

Bürstner Ixeo Time 726, 9 traps automaat

Fiat Ducato 2,3 JTD 140 PK, (euro6), 9 traps automaat, achteruitrijcamera en navigatie,  motor airco, cruise control, elektrische ramen/spiegels en deurvergrendeling.
Voertuig lengte/breedte/hoogte – 714/230/280cm.

De Bürstner Ixeo Time 726 is een perfecte camper, met een mooie luxe uitstraling, om met 2 tot 4 personen te reizen. Het is een half-integraal camper met veel leefruimte en lichtinval. De camper beschikt over ruime opbergmogelijkheden. Warm water en de verwarming worden aangestuurd door een Truma combi 6 boiler. Dubbelwandige ramen in de gehele camper beschikken over verduisterende jaloezieën en horren. Voor in de camper bevinden zich twee draaibare stoelen waardoor er een ruime dinette ontstaat.
De dinette is eventueel om te bouwen tot een 5e slaapplaats. Boven de dinette bevindt zich een hefbed van 200 cm x 140 cm. Achter de dinette bevindt zich een ruime luxe douche/toiletruimte. De keuken heeft een 3 pits gasstel en een rvs spoel/wasbak. De zeer grote koelkast(167ltr) heeft een apart vriesvak(29ltr). Achterin de camper bevinden zich twee eenpersoonsbedden van 200/195 cm x 80 cm die om te bouwen is tot een groot bed. Deze camper heeft een XXL garage (luikmaat 108 cm x 82 cm, de meeste fietsen kunnen er rechtop in vervoerd worden) en een fietsendrager voor 4 fietsen. Tevens kan men elektrische fietsen opladen in de garage. Er kan ongeveer 500 kg bij geladen worden.