Etrussco integraal camper, ruimte wonder – 2/4 persoons

Huurprijzen zijn all-in:

  • WA + Casco inclusief pechhulp in het buitenland
  • Complete inventaris, van bestek tot campingmeubilair
  • Onbeperkt aantal kilometers inbegrepen

Laagseizoen
Maart, april en oktober
€ 850,- per week

Middenseizoen
Mei, juni en september
€ 1150,- per week

Hoogseizoen
Juli en augustus
€ 1300,- per week

Vraag naar beschikbaarheid

Beschikbaarheid is bij ons bijna nooit een probleem, ruime voorraad jonge en nieuwe campers te huur.

Etrusco integraal camper, ruimte wonder

Fiat Ducato 2,3 Mjet 160 PK, (euro6), achteruitrijcamera, navigatiesysteem, hefbed,  motor airco, cruise control, elektrische ramen/spiegels en deurvergrendeling.
Voertuig lengte/breedte/hoogte – 741/232/293cm.

De Etrusco  7400 SB is een perfecte ruime camper om met 2 tot 4 personen te reizen. Het is een integraal camper met veel leefruimte en lichtinval. De camper beschikt over ruime opbergmogelijkheden. Warm water en de verwarming worden aangestuurd door een Truma combi 6 boiler. Dubbelwandige ramen in de gehele camper beschikken over verduisterende jaloezieën en horren. Voor in de camper bevinden zich twee draaibare stoelen waardoor er een ruime dinette ontstaat.
De dinette is eventueel om te bouwen tot een 5e slaapplaats. Boven de dinette bevindt zich een hefbed van 200 cm x 150 cm. Achter de dinette bevindt zich een ruime luxe douche/toiletruimte. De keuken heeft een 3 pits gasstel en een rvs spoel/wasbak. De zeer grote koelkast(167ltr) heeft een apart vriesvak(29ltr). Achterin de camper bevinden zich twee eenpersoonsbedden van 210/215 cm x 80 cm die om te bouwen zijn tot een groot bed van 210 cm x 210 cm ( eventueel voor 2 volwassenen en een kind). Deze camper heeft een XXL garage (luikmaat 97 cm x 113 cm, de meeste fietsen kunnen er rechtop in vervoerd worden) en een fietsendrager voor 4 fietsen. Tevens kan men elektrische fietsen opladen in de garage. Er kan ongeveer 500 kg bij geladen worden.