Etrussco integraal camper, ruimte wonder – 2/4 persoons

Huurprijzen zijn all-in:

  • WA + Casco inclusief pechhulp in het buitenland
  • Complete inventaris, van bestek tot campingmeubilair
  • Onbeperkt aantal kilometers inbegrepen

Laagseizoen
Maart, april en oktober
€ 975,- per week

Middenseizoen
Mei, juni en september
€ 1200,- per week

Hoogseizoen
Juli en augustus
€ 1300,- per week

Vraag naar beschikbaarheid

Beschikbaarheid is bij ons bijna nooit een probleem, ruime voorraad jonge en nieuwe campers te huur.

Etrusco integraal camper

De Etrusco integraal camper, uitgerust met de Fiat Ducato 2.3 Mjet met 160 PK (Euro 6), is voorzien van een achteruitrijcamera, navigatiesysteem, hefbed, motorairco, cruisecontrol, elektrische ramen/spiegels en deurvergrendeling. De voertuigafmetingen zijn 741 cm in lengte, 232 cm in breedte en 293 cm in hoogte.

Het is een ruime camper, ideaal voor reizen met twee tot vier personen. Als integraal camper biedt deze veel leefruimte en lichtinval. Met de ruime opbergmogelijkheden komt u niets tekort. Geniet van warm water en verwarming, aangestuurd door een Truma combi 6 boiler. Dubbelwandige ramen in de hele camper zijn voorzien van verduisterende jaloezieën en horren. Aan de voorzijde van de camper bevinden zich twee draaibare stoelen, wat zorgt voor een ruime dinette.

Deze kan worden omgebouwd tot een vijfde slaapplaats. Boven de dinette bevindt zich een hefbed van 200 cm x 150 cm. En achter de dinette bevindt zich een ruime douche/toiletruimte. De keuken is uitgerust met een driepits gasstel en een roestvrijstalen spoel/wasbak. De zeer ruime koelkast (167 liter) heeft een apart vriesvak (29 liter). Aan de achterzijde van de camper bevinden zich twee eenpersoonsbedden van 210/215 cm x 80 cm, die kunnen worden omgebouwd tot een groot bed van 210 cm x 210 cm (geschikt voor twee volwassenen en een kind).

De camper beschikt over een XXL garage (luikmaat 97 cm x 113 cm, geschikt voor het rechtop vervoeren van de meeste fietsen) en een fietsendrager voor vier fietsen. Daarnaast is er de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden in de garage. U kunt ongeveer 500 kg extra bijladen. Deze camper is uitgerust met alle gemakken. Ervaar het zelf!