Hymer T GL 598 luxe camper, Queensbed – 2 persoons

Huurprijzen zijn all-in:

  • WA + Casco inclusief pechhulp in het buitenland
  • Complete inventaris, van bestek tot campingmeubilair
  • Onbeperkt aantal kilometers inbegrepen

Laagseizoen
Maart, april en oktober
€ 800,- per week

Middenseizoen
Mei, juni en september
€ 1100,- per week

Hoogseizoen
Juli en augustus
€ 1250,- per week

Vraag naar beschikbaarheid

Beschikbaarheid is bij ons bijna nooit een probleem, ruime voorraad jonge en nieuwe campers te huur.

Hymer camper T GL 598, Luxe uitvoering, Queensbed

Fiat Ducato 2,3jtd 130 PK, (euro6), achteruitrijcamera, navigatiesysteem, motor airco, cruise control, elektrische ramen/spiegels en deurvergrendeling, ventilatierooster woonruimte. Voertuig lengte/breedte/hoogte – 699/235/290cm.

De Hymer T GL 598 is een perfecte camper om met 2 tot 3 personen te reizen. Het is een half-integraal camper met veel leefruimte en lichtinval. De camper beschikt over ruime opbergmogelijkheden. Warm water en de verwarming worden aangestuurd door een Truma combi 6 boiler. Dubbelwandige ramen in de gehele camper beschikken over verduisterende jaloezieën en horren. Voor in de camper bevinden zich twee draaibare stoelen waardoor er een ruime dinette ontstaat.
De dinette is eventueel om te bouwen tot een 3e slaapplaats.  Achter de dinette bevindt zich een keuken. De keuken heeft een 3 pits gasstel en een rvs spoel/wasbak. De zeer grote koelkast(141ltr) heeft een apart vriesvak(29ltr). Tegenover de keuken bevindt zich wc en daar tegenover het afgezonderde toilet. Achterin de camper bevinden zich het 2 persoons Queensbed van 193 cm x 142 cm. Deze camper heeft een  garage (luikmaat 95 cm x 70 cm), de agrage is door middel van 2 luiken bereikbaar) en een fietsendrager voor 2 fietsen. Tevens kan men accu’s van de elektrische fietsen opladen in de garage. Er kan ongeveer 500 kg bij geladen worden.