Onze verhuur campers

Al onze verhuurcampers zijn jong, zorgvuldig onderhouden en volledig ingericht. De campers zijn all-risk verzekerd met pechhulp door geheel Europa. Een aantal campers zijn uitgerust met een automatische versnelling, tv en satelliet, een achteruitrijcamera en navigatie. Ook heeft elke camper motor-airco, cruise controle, een garage voor fietsen en/of een fietsenrek, een grote luifel en een volledige inventaris. Inventarislijst

Knaus Boxstar Lifetime 600 buscamper, 599 cm.

Deze Knaus Boxstar Buscamper is geschikt voor 2 personenD de camper beschikt over opklapbare lengte bedden waardoor veel opbergruimte ontstaat.

Sunlight V66 campervan compact, 665 cm.

Deze Sunlight V66 campervan is voor 2 personen geschikt. Deze camper is compact als een buscamper en toch door zijn lengtebedden en garage camperwaardig.

Hymer T 598 luxe camper, Queensbed, 699cm

Deze Hymer is geschikt voor 2-3 personen. Door het gebruik van lichte- en luxe materialen een prachtige camper. Een Qeensbed, gescheiden douche en toilet maken het geheel af.

Sunlight camper T66 , lang aanrechtblad, 690 cm.

Deze Sunlight T66, geschikt voor 2-3 personen. Lengte bedden. Door het lange aanrechtblad creëert dit veel  optische ruimte en veel werkruimte op het blad.

Sunlight camper T66Luxe, automaat, 690 cm.

Deze Sunlight T66L automaat is geschikt voor 2-3 personen. Achteruitrijcamera en navigatie. Lengte bedden. Met een grote koelkast van 167 liter en een vriesvak.

Carado camper T337Luxe, 9 traps automaat, 690 cm.

Deze Carado T337luxe 9traps automaat is geschikt voor 2-3 personen. Achteruitrijcamera en navigatie. Lengte bedden. Grote koelkast van 167 liter en een vriesvak.

Bürstner Lyseo T 690 G Limited, enkele bedden, 698 cm.

Deze Bürstner Lyseo is voor 2-3 personen geschikt, Lengte bedden en een één persoons hefbed boven de dinette. Een grote koelkast en een XXL garage.

Knaus Sun Ti 650, automaat, enkele bedden 699 cm.

Deze Knaus Sun Ti is geschikt voor 2-3 personen. Uitermate luxe ingericht en ogende camper. Veel ruimte en lichtinval. Een grote koelkast, lengte bedden en een XXL garage.

Sunlight camper T67, enkele bedden, 735 cm.

Deze Sunlight T67 is geschikt voor 2-4 personen. Zeer veel leef- en opbergruimte. Grote kolekast van 167 liter. Lengte bedden en een hefbed. Een XXl garage.

Knaus Sky Wave 650, automaat, enkele bedden, 698cm

Deze Knaus Sky Wave is geschikt voor 2-4 personen. Sportieve uitstraling met zeer veel leef- en opbergruimte. Lengte bedden en een hefbed en een XXl garage.

Weinsberg CaraSuite automaat, enkele bedden, 741 cm.

Deze Weinsberg CaraSuite is geschikt voor 2-4 personen. Lengte bedden en een hefbed. Luxe camper met een ruime badkamer en een XXl garage.

Sunlight camper T68, enkele bedden, 740 cm.

Deze Sunlight T68 is geschikt voor 2-4 personen. Gescheiden douche en toilet. Zeer veel leef- en opbergruimte. Lengte bedden en een hefbed, en een XXl garage.

Sunlight T68 9 traps automaat, enkele bedden, 740 cm.

Deze Sunlight T68 9 traps automaat is geschikt voor 2-4 personen. Gescheiden douche en toilet, een grote koelkast van 167 liter Enkele bedden en een hefbed en een XXl garage.

Bürstner Ixeo Time 726 G, 9 traps automaat, 726 cm.

Deze Bürstner Ixeo automaat is geschikt voor 2 – 4 personen. Door zijn grote dakramen veel licht inval. Enkele bedden en een hefbed. Een XXl garage.

Bürstner , hefbed en enkele bedden, 743 cm.

Deze Bürstner halfintegraal is geschikt voor 2-4 personen, enkele bedden en een hefbed. Veel ruimte en licht inval en een grote koelkast.  En een XXL garage.