Sunlight Camper T69 2-4 persoons

Informatie

Huurprijzen zijn all-in:

  • WA + Casco inclusief pechhulp in het buitenland
  • Complete inventaris, van bestek tot campingmeubilair
  • Onbeperkt aantal kilometers inbegrepen

Laagseizoen
Maart, april en oktober
€ 900,- per week

Middenseizoen
Mei, juni en september
€ 1050,- per week

Hoogseizoen
Juli en augustus
€ 1200,- per week

Vraag naar beschikbaarheid

T69L Active uitvoering (2019)

Fiat Ducato 2,3 JTD 130 PK, (euro6), motor airco, cruise control, elektrische ramen/spiegels en deurvergrendeling, bed met een lage instap.
Voertuig lengte/breedte/hoogte – 740/233/291cm.

De Sunlight T69L is een perfecte camper om met 2 tot 4 personen te reizen. Het is een half-integraal camper met veel leefruimte en lichtinval. De camper beschikt over ruime opbergmogelijkheden. Warm water en de verwarming worden aangestuurd door een Truma combi 6 boiler. Dubbelwandige ramen in de gehele camper beschikken over verduisterende jaloezieën en horren.  Voor in de camper bevinden zich twee draaibare stoelen waardoor er een ruime dinette ontstaat.
De dinette is eventueel om te bouwen tot een 5e slaapplaats. Boven de dinette bevindt zich een hefbed van 195 cm x 140 cm. Achter de dinette bevindt zich de ruime luxe douche en hier tegenover een aparte toiletruimte. D.m.v. de deur van het toilet is het achterste gedeelte van de camper af te sluiten van het woongedeelte. De keuken heeft een 3 pits gasstel en een rvs spoel/wasbak. De zeer grote koelkast(167ltr) heeft een apart vriesvak(29ltr). Achterin de camper bevinden zich een Queensbed van 195 x 150 cm. Deze camper heeft een XXL garage (luikmaat 95 cm x 105 cm, en een fietsendrager voor 4 fietsen. Er kan ongeveer 440 kg bij geladen worden.